пʼятниця, 24 липня 2015 13:52

"Тейшейра стає особистістю" - Луческу

"Тейшейра стає особистістю" - Луческу
Мірча Луческу. Фото: afp.com

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував матч своєї команди проти "Волині". Нагадаємо, донеччани здобули розгромну перемогу з рахунком 4:1.

"Це була видовищна, приємна гра, напевно, для всіх. Було дуже багато гольових моментів, що сподобалося публіці. Ми здобули перемогу, тому що були більш наполегливими і краще реалізовували те, що створювали. Задоволений результатом, задоволений командою. І тепер усі думки повинні бути про "Фенербахче".

"Шахтар" грав у свій футбол. Дуже багато залежить, звичайно, від того, що робить суперник на полі. Ми використовували вільні зони, які створювалися. Сьогодні "Волинь" більше атакувала, і, звичайно, ці зони ми і використовували в контратаках. Тому що ми були більш динамічними, більш швидкими, демонстрували більш вертикальний футбол. І лучани могли забити, і ми могли забити ще дуже багато, якби реалізували всі моменти. Такою грою, таким спектаклем задоволені всі, хто був присутній на цьому матчі.

Атакуючі виконавці виглядали добре сьогодні. Кобіним я задоволений. Коваленко добре зіграв на своїй позиції. Бернард ще здійснює занадто багато індивідуальних дій, але, думаю, у нього все вийде.

Ну й Алекс Тейшейра росте, з кожним роком грає все краще і краще, стає особистістю, відчув упевненість, має гольове чуття. Раніше забивав по три-чотири м'ячі за сезон, але зараз став сильним футболістом, з гарним дриблінгом, швидкістю і відчуттям гола. Я радий, що він вирішив залишитися з нами, продовжити кар'єру в "Шахтарі", поки за його спиною ми не виростимо іншого гравця", - заявив Луческу.

Нагадаємо, найближчий матч "Шахтар" проведе на виїзді проти стамбульського "Фенербахче" в рамках кваліфікації Ліги Чемпіонів 28 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Тейшейра стає особистістю" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути