четвер, 12 вересня 2013 14:41

"Тайсон у збірній закриє будь-яку атакувальну позицію" - Маркевич

"Тайсон у збірній закриє будь-яку атакувальну позицію" - Маркевич
Тайсон у футболці "Металіста" ФОТО: sport.segodnya.ua

Тренер "Металіста" Мирон Маркевич позитивно ставиться до можливості зміни громадянства колишнім гравцем харків'ян бразильцем Тайсоном.

"Тайсон вже три роки в Україні. Пройшло достатньо часу, щоб усі переконалися у високій майстерності цього гравця. Якщо він виявив бажання грати за нашу збірну, то я можу лише вітати таке рішення."

Мирон Богданович не думає, що Тайсон конкуруватиме на лівому фланзі півзахисту з Євгеном Коноплянкою.

"Це гравець такого рівня, що може закрити будь-яку позицію в лінії атаки. Я не вважаю, що бразильці не можуть грати за збірну України, бо в них недостатньо патріотизму. Якщо Тайсон зрештою прийме рішення й стане українцем, упевнений, ніхто з українських уболівальників про це не пошкодує," – каже наставник харків'ян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що донецький "Шахтар" умовив Тайсона прийняти українське громадянство, пообіцявши при цьому бонус у розмірі 500 тисяч доларів.

Пізніше генеральний директор "гірників" Сергій Палкін підтвердив, що Тайсон може найближчим часом прийняти українське громадянство.

За збірну України зараз виступають двоє натуралізованих футболістів - серб Марко Девіч та бразилець Едмар. Обидва грають за харківський "Металіст".

Зараз ви читаєте новину «"Тайсон у збірній закриє будь-яку атакувальну позицію" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути