четвер, 13 жовтня 2016 12:46

Переможець Кличка відмовився від своїх титулів

Переможець Кличка відмовився від своїх титулів

Британець Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) добровільно відмовився від титулів чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO і IBO у суперважкій вазі.

"Я відчуваю, що для блага всього боксу буде чесно і правильно зберегти титули активними і дозволити іншим претендентам поборотися за вакантні пояси, які я з гордістю завоював і носив, бувши непереможним чемпіоном світу, перемігши довгограючого чемпіона Володимира Кличка", - йдеться у заяві Ф'юрі, повідомляє vRINGe.com.

"Я завоював титули в рингу і впевнений, що їх треба втратити також у рингу. Але зараз я не можу їх захищати, в зв'язку з чим прийняв складне й емоційне рішення офіційно звільнити мої дорогоцінні світові титули. Бажаю наступним претендентам на них всього найкращого, а сам тим часом починаю боротьбу з черговим великим випробуванням у моєму житті. Упевнений, що впораюся з ним, як одного разу впорався з Кличком", - сказав Ф'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тайсон Ф'юрі може взяти участь у реаліті-шоу

Нагадаємо, що 29 жовтня мав відбутися реванш Ф'юрі та Володимира Кличка, якого він переміг торік у листопаді. Однак Тайсон відмовився від виходу на ринг через проблеми психологічного характеру. За деякий час стало відомо, що британець провалив допінг-тест на кокаїн.

3 жовтня Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри, однак тоді сказав, що пожартував.

Зараз ви читаєте новину «Переможець Кличка відмовився від своїх титулів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути