вівторок, 05 травня 2015 14:01

Судити "Наполі" й "Дніпро" буде лікар швидкої допомоги

Судити "Наполі" й "Дніпро" буде лікар швидкої допомоги
Фото: fcdnipro.ua

Арбітром матчу "Наполі" - "Дніпро" призначено норвежця Свейна Оддвара Моена. Він працює лікарем "Швидкої допомоги" в рідному місті Хёугесунне.

Рефері народився 22 січня 1979 року. Суддівську кар'єру в 1996 році, а в топ-дивізіоні Норвегії дебютував у 2003-му. Ще два роки тому він отримав статус арбітра ФІФА.

За плечима Моена, крім матчів різних за рангом турнірів є і поєдинок "Дніпра" - з "Базелем" в лютому 2013-го року. Крім того, він проводив матчі "Дрогеда" - "Динамо" Київ (1:2), "Шахтар" - "Фулхем" (1:1), "Арсенал" - "Шахтар" (5:1), а також товариський матч Україна - Австрія (2:1).

Асистентами Моена в Неаполі будуть Кім Хоглунд і Франк Андаш, додатковими асистентами - Кен Йонсен і Свейн Едвартсен. Четвертий арбітр - Свен Мідтьелл.

Делегатом УЄФА на матчі буде працювати Яніс Межецкіс з Латвії. Суддівський спостерігач - іспанець Хуан Антоніо Фернандес Марін.

Зараз ви читаєте новину «Судити "Наполі" й "Дніпро" буде лікар швидкої допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути