середа, 18 квітня 2018 20:11

Стартує турнір героїв АТО

У п'ятницю, 20 квітня, відбудеться урочисте відкриття та перший тур Відкритого футбольного чемпіонату України героїв АТО. У змаганнях візьме участь 44 команди, які складатимуться з колишніх і діючих учасників АТО, а також військовослужбовців та представників силових структур.

У турнірі представлені різні підрозділи Міністерства оборони, Національної гвардії, Національної поліції, Управління державної охорони та спілки ветеранів АТО. Вони розподілені на п'ять груп за географічним принципом: зона "Північ" (10 команд), зона "Південь" (11 команд), зона "Центр" (6 команд), зона "Захід" (10 команд) і зона "Схід" (7 команд).

Згідно з регламентом, із квітня по вересень змагання проходитимуть у два кола, опісля в середині жовтня 12 найкращих команд зберуться на кілька днів у Києві, де і визначать переможця.

Особливістю турніру є те, що в заявці команд на сезон із 30 гравців щонайменше 20 мають бути з відповідними посвідченнями учасників АТО, у заявці на матч із 18 гравців 13 мають бути учасниками АТО. Усі інші мають бути просто військовослужбовцями чи працівниками інших силових структур.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Йому виповнилося 50" - показали фото загиблого на Донбасі Михайла Шозди

Фінальна частина змагань відбудеться 8/12 жовтня в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Стартує турнір героїв АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути