четвер, 18 березня 2010 17:00

Штаб Маркевича "поклав око" на молодь

Штаб Маркевича "поклав око" на молодь

Головний тренер збірної України Мирон Маркевич розповів про зустріч з колегами по тренерському штабу збірної, яка відбулася вчора.

Зокрема Мирон Богданович зазначив, що зустріч носила робочий характер. На ній були присутні всі асистенти наставника - Юрій Калитвинцев, Семен Альтман, Олександр Хацкевич, Андрій Кудима і Павло Сіренко.

Були порушені питання щодо найближчого майбутнього нашої збірної. Тренери також окреслили розширене коло кандидатів, за грою яких будуть уважно стежити. Правда як відзначив Маркевич, список цей поки що попередній і його складено на основі перших вражень.

Вирішено зосередити увагу на молодіжці, якій належить провести ряд важливих зустрічей у рамках відбіркового циклу ЧЄ-2011: наприкінці весни з Мальтою, а на початку осені - з Францією і Словенією.

"Команда Павла Яковенко лідирує у своїй групі, тому залучати її футболістів, напевно, не будемо. Зараз для них куди важливіше успішний виступ у кваліфікаційному турнірі континентальної першості, де наші хлопці націлені на перше місце", - сказав Мирон Богданович.

У попередньому списку за його словами 22-24 людини. Але називати конкретні імена час поки не настав.

Разом із тим вивчення кандидатів до головної команди буде продовжуватися в іграх чемпіонату країни. Найближчу п"ятницю Мирон Маркевич відправляється в Донецьк на матч "Металург" - "Динамо", а наступного дня на поєдинку "Дніпра" і "Чорноморця" буде присутній Семен Альтман.

Остаточне ж рішення щодо гравців буде прийнято в травні, незадовго до першого збору національної команди.

"На даному етапі всі гравці для нас - темні конячки, так як ранньою весною біганини більше, ніж футболу. Коли поля стануть кращими, а виконавці стануть робити ставку на майстерність, спостерігати за кандидатами буде набагато цікавіше", - підкреслив Мирон Богданович.

За матеріалами  turnir.com.ua, "Спорт-Экспресс в Украине"

Зараз ви читаєте новину «Штаб Маркевича "поклав око" на молодь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути