вівторок, 21 лютого 2012 15:09

Справою Чісори і Хея зайнялася прокуратура

Справою Чісори і Хея зайнялася прокуратура

Мюнхенська прокуратура почала розслідування обставин бійки британських боксерів-важковаговиків Дерека Чісори і Девіда Хей, яка сталася під час прес-конференції після бою Чісори з українцем Віталієм Кличком, що відбувся в ніч на 19 лютого в Мюнхені. Про це пише німецьке видання Bild.

Прес-секретар прокуратури Томас Штайнкраус-Кох заявив, що поки слідство намагається відновити хід подій, і тільки після цього стане ясно, кому з боксерів можуть бути пред'явлені звинувачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я щиро прошу вибачення" - Чісора назвав свою поведінку неприйнятною

BBC Sport з посиланням на представника німецької прокуратури повідомляє, що обом боксерам загрожують тюремні терміни. Хей нібито підозрюється в нанесенні важких тілесних ушкоджень і може отримати від півроку до 10 років в'язниці. Що стосується Чісори, то він може отримати до п'яти років в'язниці за завдання шкоди здоров'ю і штраф або тюремне ув'язнення на термін до року за погрози.

На прес-конференції після бою Кличко - Чісора, який закінчився перемогою українця, Хей взяв слово і запитав у Кличка, чому той не погоджується провести бій з ним, а натомість виходить на ринг проти Чісори, який у 18 боях на професійному рингу зазнав трьох поразок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не ангел, але ще ніколи не був учасником такого грандіозного скандалу" - Хей

Слова Хея обурили Чісору. Він піднявся зі свого місця і підійшов до Хея, після чого між боксерами почалася бійка, в ході якої Чісора, за його словами, отримав удар пляшкою.

Чісору поліцейські затримали в аеропорту Мюнхена і відправили на допит, який тривав 7 годин. Хея поліція не затримала - боксер встиг залишити Німеччину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чісора побився з Хеєм на прес-конференції

21 лютого Чісора розповсюдив заяву, в якій він попросив вибачення за свою поведінку і назвав її непрофесійною. Боксер зазначив, що своїм вчинком він підвів багатьох людей.

Зараз ви читаєте новину «Справою Чісори і Хея зайнялася прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути