субота, 06 серпня 2011 18:09

Шовковського у збірній замінить Рибка

Шовковського у збірній замінить Рибка

Травма одного з гравців змушує головного тренера збірної Олега Блохіна знову вносити корективи до складу команди, яка готуватиметься до контрольного матчу проти Швеції.

Олександр Шовковський не зможе брати участь у зборі "синьо-жовтих" через пошкодження, отриманне в недавньому матчі за клуб. У зв'язку з цим керманич українців викликав до табору головної команди Олександра Рибку, який з початку сезону незмінно захищає ворота донецького "Шахтаря" в матчах вітчизняної Прем'єр-ліги.

Для 24-річного голкіпера - це дебютне запрошення в першу збірну. У той же час Рибка має чималий досвід виступів за "синьо-жовтих" на молодшому рівні: він провів понад 50 матчів за юнацьку, юніорську та молодіжну команди України.

Нагадаємо, найближчий матч національна збірна України зіграє в Харкові на стадіоні "Металіст" проти команди Швеції 10 серпня. Початок зустрічі о 21:00. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Шовковського у збірній замінить Рибка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути