середа, 27 листопада 2013 17:27

"Сосьєдад — аутсайдер за таблицею, але не за грою" - Леоненко

"Сосьєдад — аутсайдер за таблицею, але не за грою" - Леоненко
Фото: starstime.com.ua

Cьогодні донецький "Шахтар" проведе заключний домашній матч групового турніру Ліги чемпіонів 2013/14. Підопічні Мірчі Луческу прийматимуть іспанський "Реал Сосьєдад". Для продовження боротьби у 1/8 фіналу "гірникам" треба неодмінно перемагати.

- Матч буде дуже важким, - стверджує колишній нападаючий збірної України Віктор Леоненко. - Не треба дивитися на турнірну таблицю і думати про аутсайдерський статус "Сосьєдаду" — останнє місце, одне очко в чотирьох матчах. За грою іспанці не поступаються нікому. А в матчі першого туру створили реальні проблеми "Шахтареві". Добре, що надійно відстояв П'ятов.

У якій "точці" сезону перебуває чемпіон України?

- Зрозуміло, що форма краща, ніж у вересні, коли був матч у Сан-Себастьяні. Але чесно скажу: мене турбують чотири голи донеччан "Севастополю". Є таке правило: тоді "залетіло" все, зараз — може не "зайти" нічого. Дуже важливо — забити першими. Якщо це станеться — думаю, все у "Шахтаря" складеться в цьому матчі. Добре, що небезпеки у складі гірників можна чекати від будь-кого.

Команда додає — це показав матч минулого туру проти "Баєра". Вважаю, що "Шахтар" тоді зіграв навіть потужніше, ніж минулого сезону.

Рінат Ахметов тому і каже, що потенціал нинішнього "Шахтаря" вищий?

- Ну а що президент має казати? Це по-перше. По-друге, прийшли дійсно класні гравці, які коштували грошей — інших гірники не запрошують. Але все-таки раніше у "Шахтарі" був Фернандіньо. Думаю, Луческу розраховував замінити цього футболіста одразу двома. Але поки що не скажеш, що це вдається. Дуже вже високого рівня цей хлопець — Фернандіньо.

Феррейра чи Луїс Адріано?

- Я б ставив аргентинця. Він конкретніший перед воротами. Але, гадаю, тренер "Шахтаря" випустить у стартовому складі бразильця.

Матч "Шахтар" — "Реал Сосьєдад" розпочнеться сьогодні о 21.45 за київським часом. Онлайн читайте на нашому сайті. Телетрансляцію наживо проведуть канали "Україна" та "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Сосьєдад — аутсайдер за таблицею, але не за грою" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути