середа, 25 листопада 2009 16:29

Сирота "розкрутив" бюджет ПФЛ на 2,9 мільйона гривень

Сирота "розкрутив" бюджет ПФЛ на 2,9 мільйона гривень

Сьогодні, 25 листопада, на засіданні Центральної Ради ПФЛ, представники клубів першої та другої ліг наблизилися до обрання нового президента ПФЛ.

Чинного президента ПФЛ Святослава Сироту звинувачено в махінаціях з коштами організації. Так за 4 місяці він "перевиконав" бюджет, тобто витратив 2 мільйони 880 тисяч гривень.

За підсумками засідання було прийнято рішення відсторонити Святослава Сироту від виконання обов"язків президента ПФЛ до проведення нової звітно-виборчої конференції. А також дати час Сироті до 23 грудня надати свої пояснення щодо ситуації, яка склалася.

Втім, за словами в. о. президента ПФЛ Миколи Лавренка, Сироту дуже наполегливо запрошували прийти і на сьогоднішнє засідання: "Він так і не з"явився, а на телефонні дзвінки відповідає дружина. Вона говорить, що Святослав лежить у лікарні в кардіологічному відділенні. Ми з"ясували в якій лікарні, зателефонували туди, там нам повідомили, що кардіологічного відділення у них взагалі немає, а пацієнта Сироти Святослава Анатолійовича в будь-якому іншому відділенні теж", - розповів Микола Лавренко.

turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Сирота "розкрутив" бюджет ПФЛ на 2,9 мільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути