понеділок, 09 вересня 2013 11:14

Шварценеггер у захваті від фото Володмира Кличка: Термінатор відповів боксеру

Цікава розмова вийшла між відомим боксером-суперважковаговиком Володимиром Кличком і легендарним кіноактором, колишнім губернатором штату Каліфорнія (США) Арнольдом Шварценеггером.

Готуючись до бою з росіянином Олександром Повєткіним, Кличко-молодший виклав на своїй сторінці в Твіттері фотографію, на якій він спробував скопіювати знамениту легендарну стійку Арнольда Шварценеггера. Через кілька днів Залізний Арні відповів суперчемпіону світу за версією WBA.

Підпис до фотографії на сторінці Володимира Кличка в Твіттері свідчив: "Намагаюся наздогнати тебе з 12 років, Арні" . На фото боксер копіює знамениту стійку Шварценеггера, зображену на плакаті.

І цей крок Володимира не пройшов непоміченим повз губернатора-термінатора. Сьогодні вночі Арнольд Шварценеггер опублікував на своїй сторінці в Твіттері свій знімок на тлі плаката з Володимиром Кличком.

"Чудовий кадр. Фантастика. Побачити те, що один з моїх улюблених чемпіонів копіює мою позу. Ось відповідь", - підписав Шварценеггер.

Нагадаємо, що зараз Володимир Кличко готується до бою з росіянином Олександром Повєткіним. Зустріч двох боксерів на рингу відбудеться у Росії 5 жовтня.

Що стосується Шварценеггера, то переставши бути губернатором Каліфорнії, він знову пішов у світ кіно. Разом з Сільвестром Сталлоне вони знімають фільм "Нестримні 3". Також Арні збирається взяти участь у зйомках п'ятого "Термінатора".

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер у захваті від фото Володмира Кличка: Термінатор відповів боксеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути