четвер, 24 листопада 2011 16:58

Шовковський, Ярмоленко та Коваль зустрілися зі студентами
6

Фото: fcdynamo.kiev.uа

Незважаючи на важкий графік ігор і поточну підготовку до найближчих поєдинків з "Оболонню" в чемпіонаті України та "Сток Сіті" у Лізі Європи, футболісти "Динамо" - Олександр Шовковський, Андрій Ярмоленко і Максим Коваль - зустрілися зі студентами Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Зустріч пройшла в актовому залі головного корпусу вузу, де не було куди яблуку впасти - люди стояли навіть у проходах. І це незважаючи на те, що футболісти затрималися в дорозі через інтенсивний трафік у центрі міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не можу звільняти співробітників лише тому, що ті не подобаються уболівальникам" - Суркіс

Традиційно для подібних заходів, питання футболістам задавали дуже різні - від футбольних, що, в принципі, логічно, до прохання висловитися про жіночу красу. Загалом спілкування в рамках "питання-відповідь" тривало близько години. Більше за інших "під обстрілом" опинився капітан команди Шовковський, втім, Ярмоленко і Коваль також без уваги не залишилися. На завершення кожен з футболістів вибрав по одному кращому питанні, вручивши їх авторам по м'ячу з автографами всіх динамівців.

Природно, не обійшлося і без взаємних подарунків. Так, голова студентського парламенту отримав з рук Олександра Шовковського клубну футболку "Динамо" з номером "12" на спині й написом "КНУ ім. Тараса Шевченка". Студенти у боргу не залишилися, і вручили динамівцям студентський квиток збільшених розмірів з клубним логотипом на місці фотографії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ультрас "Динамо" демонстративно пішли зі стадіону під час матчу

А потім футболістам довелося витримати так званий другий тайм. Обступивши хлопців кожного окремо і всіх разом, студенти отримали клубні журнали, плакати із зображенням гравців "Динамо", на яких Шовковський, Ярмоленко і Коваль залишали автографи і фотографувалися з бажаючими. Загалом, задоволення отримали всі - і учасники заходу, і його глядачі.

Андрій ЯРМОЛЕНКО, півзахисник "Динамо":

"Отримавши пропозицію приїхати на цю зустріч, я відразу погодився. Люблю спілкуватися з людьми, тим більше тут були всі мої ровесники, і мені дійсно цікава їх думка. Спочатку думав, що сьогодні збереться чоловік п'ятдесят, але коли побачив повний зал - чесно кажучи, навіть трохи збентежився.

Чого не скажеш про підступні питання, які звучали сьогодні. Якщо людина зацікавлена, я із задоволенням відповім на будь-яке питання. Зі спілкування з хлопцями було видно, що вони вболівають за "Динамо", і це дуже приємно. Хотілося б запросити всіх хлопців на стадіон на матчі "Динамо", а ми будемо намагатися тішити їх своєю грою," - сказав Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «Шовковський, Ярмоленко та Коваль зустрілися зі студентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути