Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 17:57

"Шахтар" не зміг виграти перший матч року

"Шахтар" не зміг виграти перший матч року

У стартовому поєдинку Dubai Matchworld Cup 2012 гірники в серії пенальті поступилися олімпійській збірній Узбекистану.

Із специфікою передсезонних матчів уболівальники в останні роки вже встигли ознайомитися. Оцінювати гру і результати, ґрунтуючись на тому рівні, який демонструє команда протягом чемпіонату, взимку неможливо. Тим більше, коли мова йде про перший матч після відпустки, а самі футболісти на даному етапі підготовчого процесу переносять серйозні фізичні навантаження.

Хто не пам'ятає - рік тому в подібній ситуації "Шахтар" серйозно спантеличив своїх уболівальників, поступившись клубу "Аль Хіляль" із Саудівської Аравії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" вирушив на свій перший збір

З висновками навряд чи варто поспішати і цього разу. Хоча очевидно, що в другому таймі поєдинку з олімпійською збірною Узбекистану "Шахтар" мав беззаперечну перевагу і міг не раз вразити ворота суперника. Але Мхітарян не реалізував вихід один на один, а після удару Алекса Тейшейри узбеків виручила поперечина.

У підсумку, зрівняти рахунок гірникам, які поступалися по ходу матчу, все ж таки вдалося - це ще на початку другої половини поєдинку зробив Луїс Адріано, але в серії післяматчевих пенальті міцнішими нерви виявилися у суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал "Футбол" покаже матчі "Шахтаря" на турнірі в Дубаї

У підсумку, "Шахтар" не зміг перемогти в першому матчі року і додав в залік Dubai Matchworld Cup лише одне очко. У суботу "оранжево-чорні" зустрічаються з клубом "Етуаль" з Тунісу. Початок матчу - о 15:00. Трансляція - на каналі "Футбол".

Dubai Matchworld Cup 2012

"Шахтар" - зб Узбекистану (Ол.) - 1:1 (0:1), по пенальті 5:6

Голи: Тураєв, 43 (0:1); Адріано, 52 (1:1)

"Шахтар": П'ятов (Шуст, 46); Кобін; Чижов (Кучер, 46); Ракицький (Гай, 46), Рац (Шевчук В., 62); Хюбшман; Фернандіньо (Мхітарян, 46); Тейшейра, Вілліан (Алан Патрік, 46); Едуардо (Агахова, 70), Селезньов (Адріано, 46)

Попередження: Чижов, 41 - Тураєв, 50; Тухтаходжаєв, 75

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не зміг виграти перший матч року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути