четвер, 01 жовтня 2009 18:39

Сьомін майже вмовив Алієва переїхати в Росію - ЗМІ

Сьомін майже вмовив Алієва переїхати в Росію - ЗМІ

Головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін практично вмовив півзахисника київського "Динамо" Олександра Алієва перебратися у зимове трансферне вікно у "Локомотив", пообіцявши плеймейкеру 3 мільйони євро на рік.

Сьомін мало не щодня зідзвонюється з Алієвим, розпитує про його справи в київському "Динамо" і продовжує переконувати гравця в тому, що перехід в "Локомотив" стане для Алієва ключовою подією в його футбольній кар"єрі.

При цьому свою пропозицію Юрій Павлович підкріпив конкретною сумою в три мільйони євро в якості річної зарплати. При цьому Сьомін пообіцяв, що і в побутовому плані Алієв не матиме жодних проблем. Сьомін повідомив Алієву, що, як тільки футболіст переїде до Москви, клуб відразу ж придбає йому у власність будь-яку квартиру на вибір, яку він забажає.

Настільки впевнені обіцянки наставник "червоно-зелених" зробив після того, як керівництво клубу дало добро на фінансування операції з придбання лідера півзахисту "Динамо".

Локомотив готовий заплатити за трансфер Алієва 10 мільйонів євро.

Зазначимо, що відносини між 24-річним Алієвим і Юрієм Сьоміним ще рік тому були далекі від конструктивних. Великий резонанс отримала минулорічна гра в кубку України між "Динамо" і донецьким "Шахтарем". У тому матчі Сьомін, будучи головним тренером киян, демонстративно замінив Алієва і вигнав з розташування команди.

Юрій Павлович звинуватив футболіста в порушенні режиму, проте пообіцяв надати гравцю шанс виправитися. Треба сказати, що прочухан пішов Сашкові на користь, і вже в наступному сезоні він став найкращим гравцем "Динамо".

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Сьомін майже вмовив Алієва переїхати в Росію - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути