середа, 11 травня 2016 14:24

Селезньов не міг здати гру - Леоненко

Селезньов не міг здати гру - Леоненко
Євген Селезньов

Футбольний експерт Віктор Леоненко вважає абсурдними звинувачення нападника "Кубані" Євгена Селезньова у здачі матчів.

"Тим, хто таке говорить, варто запам'ятати одну просту річ: нападники матчів не здають. Їх здають воротарі і захисники. Як Селезньов мав здати гру? Не забити гол? Обвинувачення настільки дурне, що його навіть не варто коментувати.

Селезньов сам винен у тому, що сталося. У "Дніпрі" були просто божевільні контракти. Коломойський платив гроші, а завдань перед командою не ставив. Гравці кілька років можуть грати безплатно. Це не робітники на заводі. Йому варто було подумати головою. Йти в "Кубань" яка плентається на останньому місці, і де місяцями теж не платять грошей. Чим ситуація краща за "Дніпро"?

Селезньов розірвав контракт з "Кубанню" - ЗМІ

Але в Зозулі, Ротаня, Федецького вистачило мізків три-чотири місяці потерпіти й нікуди не їхати до Євро. А Селезньов погнався за довгим рублем. Послухав дружину? І що тепер?

На Євро його Фоменко не візьме, можете не сумніватися. Не він вирішує, кого брати. Треба самотужки шукати собі новий клуб. Доводити всім, що ти не алкоголік, у чому його звинувачують у "Кубані".

Я скажу більше: У Росії за ним ніхто не стежив. Наші тренери взагалі не стежать за легіонерами. Пару разів Шева з'їздив у Німеччину й усе. Така сама ситуація з Бойком. Його батько мені казав, що звали в "Динамо" і "Бешикташ". Він вибрав Туреччину. На чемпіонат Європи його візьмуть, але на роль глибокого запасного. А тут був би у всіх на виду".

"Кубань" нічого не заплатила Селезньову за три місяці контракту

Нагадаємо, що "Кубань" оголосила про розірвання контракту із Євгеном Селезньовим. Українця звинуватили в здачі матчів та постійному порушенні спортивного режиму.

Зараз ви читаєте новину «Селезньов не міг здати гру - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути