вівторок, 22 листопада 2011 16:59

Ще один гравець залишив "Таврію"

Ще один гравець залишив "Таврію"

У вівторок, 22 листопада, півзахисник Андрій Корнєв залишив розташування "Таврії". Протягом тривалого періоду (з невеликою перервою - з 2005 року) Андрій вірою і правдою служив сімферопольській команді (138 матчів у чемпіонатах України, 6 забитих м'ячів; 11 поєдинків в Кубку країни).

У 2010 році в складі "Таврії" Корнєв виграв Кубок України, у фінальному матчі став автором гольової передачі на Лакі Ідахора, який забив вирішальний м'яч.

Контракт Андрія Корнєва з "Таврією" закінчувався наприкінці цього року. Оскільки тренерський штаб Семена Альтмана в подальшому на 33-річного ветерана не розраховував, а Андрію потрібен час для пошуку нової команди, за обопільною згодою сторін угода була достроково розірвана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За два дні "Таврія" попрощалася з п'ятьма гравцями

Спортивний клуб "Таврія" дякує Андрію Корнєву за багаторічні виступи у складі команди і бажає йому успіхів у подальшій футбольній кар'єрі.

Тим часом, колишній захисник "Таврії" Антон Монахов, який нещодавно залишив розташування сімферопольської команди, продовжить свою кар'єру у луцькій "Волині".

Як стало відомо "Чемпионат.com", проблем з працевлаштуванням в команді Кварцяного у захисника виникнути не повинно, оскільки компенсацію за нього платити не доведеться. З кримським клубом Монахов розірвав контракт з обопільної згоди сторін.

Уже в найближчі дні Монахов (зріст - 192 см) підпише з "Волинню" повноцінний контракт і стане гравцем луцької команди.

Зараз ви читаєте новину «Ще один гравець залишив "Таврію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути