четвер, 21 липня 2016 16:54

Збірна Іспанії отримала нового наставника

Збірна Іспанії отримала нового наставника
Хулен Лопетегі

Хулен Лопетегі призначений головним тренером збірної Іспанії, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу країни (RFEF).

Деталі угоди між іспанською федерацією і Хуленом Лопетегі поки не розкривають. Очікують, що всю додаткову інформацію про призначення оголосять на прес-конференції.

Нагадаємо, 49-річний Хулен Лопетегі найбільше відомий за роботою з молодіжними та юнацькими збірними Іспанії. У 2011 і 2012 роках Хулен Лопетегі вигравав чемпіонати Європи з Іспанією (U-19), а 2013 року переміг на континентальній першості з командою (U-21).

Влітку 2014 року Хулен Лопетегі очолив "Порту", але не зумів налагодити результати команди, і в січні 2016-го відправлений у відставку після того, як команда не зуміла подолати груповий раунд Ліги чемпіонів, поступившись "Челсі" і київському "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вісенте дель Боске залишив збірну Іспанії

Збірну Іспанії протягом останніх восьми років тренував 65-річний Вісенте Дель Боске, який виграв з командою Кубок світу-2010 і чемпіонат Європи-2012, після чого команда потрапила у смугу невдач. На Євро-2016 іспанці вийшли з групи з 2-го місця, але вже в 1/8 фіналу поступилися Італії (0:2). Тоді Дель Боске подав у відставку і оголосив про відхід з футболу.

Останнім часом іспанські ЗМІ писали про те, що замінити Дель Боске на чолі "Фурії Рохи" міг Хоакін Капаррос, тоді як Лопетегі вважали запасним варіантом.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Іспанії отримала нового наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути