четвер, 26 березня 2015 21:00

"Найкращі збірні? Німеччина, Іспанія та Україна" - Фоменко
4

Фото: Ірина КОЗЮПА

Передматчева прес-конференція наставника збірної України Михайла Фоменка пройшла сьогодні на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан".

Михайла Івановича супроводжував захисник національної команди Артем Федецький.

Виділяємо основні тези спілкування Федецького та Фоменка з пресою.

Артем Федецький:

"Ми детально розібрали суперника. Знаємо, як іспанці грають в атаці та захисті. Нас додатково не потрібно налаштовувати. Ми і так максимально мотивовані.

Нам потрібно зіграти агресивно в атаці і дати щонайменше простору супернику. Будемо пресингувати іспанців. Команда в них досвідчена. Суперник грає вдома і завтра у господарів буде додатковий 12-й гравець.

Завтра моє основне завдання — це надійно зіграти в обороні і не допустити голу у свої ворота. Якщо буде нагода, то можу взяти участь у розіграші стандартних становищ. Буду радий допомогти команді".

Михайло Фоменко:

"У нас дуже серйозна група. Тому не думаю, що завтра все вирішиться. Не став би говорити, що завтрішня гра відкриває чи закриває двері на Євро-2016, яке пройде у Франції.

Зараз в Україні складний час і життя з усіх боків. Що стосується збірної Іспанії, то зараз це зовсім інша команда, ніж та, що була на Кубку світу у Бразилії. Перед гравцями стоїть завдання все вигравати. Теперішня Іспанія нагадує мені команду, яку перемага на чемпіонаті Європи та світу.

Трійка найкращих збірних на сьогоднішній час? Чемпіон світу Німеччина, Іспанія та Україна (оплески від українських журналістів).

Федецький: Україну я б поставив на перше місце. Україна для мене була, є і буде номер один. Як би вона не виступала, ми всі завжди з великим задоволенням приїжджаємо у табір збірної.

Далі продовжив Фоменко:

Чи можуть забрати гравців в армію? (питання від іспанського журналіста). Все може бути. Це від мене не залежить. Я б не хотів, щоб таке трапилося.

Якби я міг забрати когось з гравців збірної Іспанії до своєї команди, хто б це був? Цікаве питання. Міг би забрати всіх 23-х виконавців, яких викликали на цей збір. Але нам треба бути реалістами".

Нагадаємо, матч Іспанія — Україна пройде завтра у Севільї і розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Найкращі збірні? Німеччина, Іспанія та Україна" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути