вівторок, 22 травня 2018 17:14

"Шахтар" назвав космічну ціну за Фреда

"Шахтар" назвав космічну ціну за Фреда
"Гірники" хочуть фантастичну суму за Фреда. Фото: ФК "Шахтар"

"Шахтар" назвав свої умови трансферу Фреда в найближче трансферне вікно.

Керівництво "гірників" зажадало у "Манчестер Юнайтед" 60 млн євро за бразильського півзахисника, повідомляє видання The Telegraph,.

Фред заявляв, що йому подобається в "Шахтарі", однак влітку він хотів би спробувати свої сили в європейському клубі. Крім "Ман Юнайтед" на Фреда поклала око і "Барселона".

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов так прокоментував цей трансфер:

"У нас взимку були переговори з "Манчестер Сіті", і там була офіційна пропозиція щодо Фреда - це дуже велика цифра.

Десь 50 мільйонів євро нам запропонували за Фреда. І у нас сил вистачило, щоб відмовити, тому що ми грали в Лізі чемпіонів, ми закінчували чемпіонат України і, в принципі, ми виграли чемпіонат, ми виграли Кубок - рішення наше правильне. І я переконаний, що ми отримаємо і отримуємо пропозиції не менш цікаві, ніж від "Манчестер Сіті".

Можливо, Фред влітку піде. І він цього заслуговує. Це дуже якісний гравець, який дуже багато зробив для нашого клубу. Ми йому теж вдячні. Якщо буде гідна пропозиція і клуби домовляться між собою, гравець прийме рішення, ми дамо можливість Фреду спробувати свої сили в кращому чемпіонаті. Але, водночас, кожен трансфер повинен робити "Шахтар" сильнішим. Гравці повинні йти, а "Шахтар" має ставати сильнішим.

Ми отримаємо рівно стільки, скільки він коштує. Ми не можемо отримати долар, якщо футболіст коштує 50 центів. Ми не хочемо продавати за 50 центів, якщо футболіст коштує долар. Це буде ринкова ціна, це буде справедлива ціна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бразилія оголосила склад на КС-2018: двох "гірників" викликали до збірної

До "Шахтаря" Фред приєднався 26 червня 2013 року, уклавши п'ятирічний контракт. Трансферна вартість футболіста становила 15 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" назвав космічну ціну за Фреда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути