вівторок, 29 жовтня 2013 18:45

"Шахтар" без надзусиль вийшов у чвертьфінал Кубка України
10

Фото: Фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" став другою командою після тернопільської "Ниви", яка завоювала право зіграти у чвертьфіналі Кубка України з футболу. У вівторок гірники обіграли представника Першої ліги - "Миколаїв" ( 3:0).

"Шахтар" на класі з перших хвилин захопив ініціативу, але діючи неспішно і надто академічно, по суті, не створював моментів біля воріт суперника. Проте ще до перерви гостям вдалося відкрити рахунок. Хюбшман класно знайшов пасом Фернандо, який практично на місці обіграв двох захисників і точно пробив у дальній нижній кут.

"Миколаїв" не став розкриватися і після пропущеного м'яча, хоча в дебюті другого тайму підопічні Олега Федорчука і спробували більш активно зіграти в атаці. І якщо перший гол, можливо, і не заспокоїв остаточно миколаївців, то другий, враховуючи характер гри і різницю в класі, зняв всі питання. Відзначився Луїс Адріано, який вийшов на заміну, який в акробатичному стрибку замкнув навіс Дугласа Кости з лівого флангу. Крапку ж у матчі поставив Едуардо - 3:0.

2013-14. Кубок України. 1/8 фіналу

МФК "Миколаїв" - "Шахтар" 0:3 ( 0:1)

Голи: Фернандо , 38 ( 0:1); Адріано , 58 ( 0:2) ; Едуардо , 64 ( 0:3)

МФК "Миколаїв" : Товт ; Джгереная ( Берко , 64); Луценко І. ; Пєсков ; Буличов ; Владов ; Кучеренко ( Каблаш , 46); Чучман С. ; Бринько ; Чорній ( Ковальов , 62) ; Сергійчук

"Шахтар": П'ятов ; Кривцов ; Кучер ; Шевчук В. ; Хюбшман ; Фернандо ( Гречишкін , 61); Ілсіньо; Шиндер ; Тайсон ; Фред ( Адріано , 46); Коста ( Едуардо , 59 )

Попередження: Бринько , 35 - Шиндер , 36

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" без надзусиль вийшов у чвертьфінал Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути