середа, 03 серпня 2016 01:48

"Шахтар" потренувався на синтетичному полі домашнього стадіону "Янг Бойз"
18

Фото: Ірина Козюпа

Донецький "Шахтар" провів тренування на полі "Стад де Сюїсс". У вівторок, 2 серпня, "гірники" прибули до Берна на матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти місцевого "Янг Бойз".

Перші 15 хвилин тренування були відкритими для ЗМІ. За цей час гравці виконали пробіжку і пограли у "квадрат". Всі футболісти говорять про сувору дисципліну у команді. Але під час тренувань "гірники" ведуть себе дуже розкуто та емоційно.

Перед тренуванням Паулу Фонсека та Сергій Кривцов провели передматчеву прес-конференцію. Там також було весело.

Ще кілька слів про "Стад де Сюїсс". Арена вміщає 31 783 глядачів і виглядає дуже затишно. Має два яруси, чорні і жовті сидіння. Останніх мало і з них викладені великі літери "YB". На стадіоні постелений синтетичний газон.

"Янг Бойз" не має своєї бази і проводить тренування на стадіоні. Тому там і синтетика, - пояснює прес-аташе команди Альберт. - На матчі очікуємо 10 тисяч фанатів. Ми трохи розчаровані. Думали, людей буде більше.

Середня відвідуваність ігор чемпіонату Швейцарії — 18 тисяч вболівальників. Але "Шахтар" для нас надто сильний. Ще одна причина — абонементи діють тільки на внутрішню першість. На Лігу чемпіонів потрібно купувати окремі квитки. Хоча їх вартість така сама, як і на матчі чемпіонату".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" до матчу в Берні готувався на синтетиці

У Берні пишаються тим, що на "Стад де Сюїсс" проводилися матчі Євро-2008. Його попередник "Ванкдорф" взагалі приймав фінал Кубка світу-1954 і два фінали єврокубків.

Додамо, що "Шахтар" оселився у готелі в історичному центрі Берна по-сусідству з Федеральним палацом, в якому засідає парламент Швейцарії.

Матч-відповідь відбудеться у середу, 3 серпня. Початок зустрічі о 21:15 за київським часом. Наш сайт проведе текстову он-лайн-трансляцію гри.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" потренувався на синтетичному полі домашнього стадіону "Янг Бойз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути