субота, 10 грудня 2016 19:17

"Шахтар" перед "Динамо" запросив дітей на тренування
11

Фото: shakhtar.com

10 грудня одне з останніх тренувань "Шахтаря" у році відвідали діти - переселенці з Донбасу.

Близько 50 дітей разом з батьками приїхали подивитися, як команда готується до головного дербі країни з київським "Динамо". Після закінчення заняття гравці і Паулу Фонсека вручили маленьким уболівальникам величезні коробки з подарунками.

"Мені дуже сподобалася сьогоднішня зустріч, - ділиться враженнями 6-річний Петро Куркчі. - Цікаво вживу подивитися на "гірників" і, звичайно, отримати подарунок. Я займаюся футболом вже три роки. Мій улюблений гравець у "Шахтарі" - Даріо Срна. Ще подобається Андрій П´ятов. Коли я виросту, обов'язково стану футболістом. Забиватиму голи".

"Приїхало багато діток, привітали їх з наступаючими святами, - каже півзахисник "Шахтаря" Максим Малишев. - Хлопці дуже задоволені і нам подарували гарний настрій. Це особливо важливо перед непростим поєдинком з "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч "Динамо" - "Шахтар" довірили арбітру з Криму

"Для нас є великою честю привітати цих дітей з майбутніми новорічними святами, - сказав капітан Даріо Срна. - Маленькі вболівальники отримали від нас подарунки. Сподіваюся, вони скоро будуть відзначати Новий рік і Різдво Христове у своїх будинках. Діти побажали нам перемоги в грі з "Динамо" і, звичайно, завоювати чемпіонство, а наша мрія - щоб якомога швидше закінчилася війна".

Матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться 12 грудня в Києві. Наш сайт проведе текстову он-лайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" перед "Динамо" запросив дітей на тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути