середа, 14 січня 2009 18:52

Російський турист побив триразового олімпійського чемпіона

Турист з Росії побив під Туріном відомого італійського гірськолижника, неодноразового чемпіона світу Альберто Томбу. Про це в середу спортсмен сам розповів італійським ЗМІ.

За його словами, інцидент відбувся в минулу суботу на парковці одного з готелів містечка Праджелато біля Туріну.

"Вранці в суботу я тільки що вийшов з готелю і попрямував до своєї машини. Асфальт парковки був покритий льодом, один пан все ніяк не міг завести свою машину. Я всього лише попросив його поквапитися, але я не врахував характеру цього типа", - відзначив Томба.

Далі, за свідченнями гірськолижника, чоловік підійшов до його машини і почав штовхати її.
"Тоді я вийшов з машини, але не встиг навіть і рота розкрити, як росіянин ударив мене кулаком в обличчя, і я опинився на землі", - додав він.

Відразу після інциденту обличчя Томби сильно розпухло, і він вирішив звернутися до лікарів, які, втім, не виявили яких-небудь серйозних травм.

"У мене синяк на оці, пошкоджений ніс і ребра. Навіть зараз, опісля кількох днів після цієї події, у мене обличчя як у божевільного боксера", - підкреслив спортсмен

В найближчий день адвокати спортсмена подадуть скаргу на російського туриста, повідомляє gazeta.ru з посиланням на РІА "Новини".

Томба виграв дві золоті медалі на зимових Олімпійських іграх 1988 року в Калгарі (у слаломі і в гігантському слаломі). Через чотири роки в Альбервіллі Томба став олімпійським чемпіоном в гігантському слаломі, а в слаломі зайняв друге місце. На Олімпіаді-1994 в Ліллехаммері Томба завоював срібну нагороду в слаломі. Також італієць взяв участь в Іграх 1998 року в Нагано. У сезоні-1994/95 Томба став володарем Кубка світу з гірськолижного спорту в загальному заліку.

Зараз ви читаєте новину «Російський турист побив триразового олімпійського чемпіона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути