неділя, 19 серпня 2018 13:09

Роналду переможно дебютував за "Ювентус" - відео

Роналду переможно дебютував за "Ювентус" - відео
Роналду не приховував радості після фінального свистка. Фото: Sportsnet

У стартовому турі чемпіонату Італії з футболу "Ювентус" на виїзді зустрівся з "К'єво". Для Криштіану Роналду цей матч став дебютним за туринців.

У першому таймі Роналду 24 рази торкався м'яча, зробив 15 передач (з точністю 86,7%), завдав три удари (у площину - 0), зробив дві втрати і виграв два верхових єдиноборства. Вдалих обводок і пасів під удар у нього не виявилося.

За рахунку 1: 2 Роналду почав все частіше брати гру на себе, що й вимагається від лідера. Насправді португалець зіграв у Вероні дуже непогано, нехай і не забив. Массіміліано Аллегрі грамотно перебудував гру замінами: "Ювентус" став діяти за схемою 4-3-3 з Роналду (ліворуч), Дібалой (праворуч) і Маріо Манджукич (по центру) в лінії атаки.

З 61-ї по 77-у хвилини "Ювентус" створив не менше п'яти гольових моментів за участю Кріштіану. Ось він б'є головою після одного з численних кросів чемпіона Італії в другому таймі. Ось він тягне м'яч до штрафної, розгортається і стріляє в дальній кут - воротар "К'єво" здійснює красиве порятунок. Ось Роналду вилітає по центру, отримавши пас від Дібали, але його удар в останній момент блокує захисник. Ще Кріштіану здорово навішує на Манджукич, а хорват показує португальцю великий палець: Маріо зовсім трохи не вистачило для голу. Нарешті, Роналду заробив і виконав у фірмовій манері небезпечний штрафний. Соррентіно з гігантськими труднощами впорався з м'ячем.

Роналду зустрів фінальний свисток задоволеною посмішкою

"Ювентус" ще раз забив без участі новачка (автогол Матті Бані після кутового), а на 86-й хвилині трапився найприголомшливіший епізод матчу. Роналду намагався замкнути подачу і через поштовх з боку захисника врізався у воротаря "К'єво". М'яч опинився у сітці воріт господарів. Здалося, що Соррентіно після зіткнення з португальцем знепритомнів і у нього запав язик. Але гіршого не сталося: лікарі надали допомогу голкіперу, його забрали на ношах. Тим часом суддя скасував гол. Система VAR підказала: м'яч перед зіткненням влучив у руку Криштіану. "К'єво" був близький до сенсації. І все-таки на 90+3-й хвилині "Ювентус" дотиснув суперника завдяки голу Федеріко Бернардескі.

Роналду зустрів фінальний свисток задоволеною посмішкою. Схоже, перемога для нього точно важливіше особистої статистики. У другому таймі він пробив по воротах п'ять разів (в створ - чотири), зробив 33 торкання м'яча, виконав ще 15 передач (точність зросла до 90%), зробив два паси під удар, заробив два фоли і виграв одне верхове єдиноборство. Хіба що в графі "дриблінг" зберіг нуль.

Після матчу головний тренер "Ювентуса" Аллегрі зізнався, що Роналду задоволений своїм дебютом:

"Дебют Роналду? Він відмінно справлявся фізично. Роналду тренувався з нами всього сім днів, але у нього все було добре. Шкода, він не зміг забити. Все залежить від характеристик гравців поряд з ним. У Криштіану було кілька моментів, Соррентіно зробив кілька сейвів, також було кілька хороших рухів, які не помічали півзахисники. Я вражений тим, як Роналду влився в команду. Він мав моменти і був дуже задоволеним в роздягальні".

"К'єво" - "Ювентус" 2:3

Голи: Стемпіньскі, 38, Джаккеріні, 56 (пен) - Хедіра, 3, Банs, 75 (у свої ворота), Бернардескі, 90+3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду яскраво заспівав на посвяченні в гравці "Ювентуса"

Річна зарплата португальського форварда в "Ювентусі" становить 30 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Роналду переможно дебютував за "Ювентус" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути