пʼятниця, 06 березня 2009 18:48

Роналдіньо офіційно визнали виродком

Автор: wikimedia.org
  Роналдіньо
Роналдіньо

Бразилець Роналдіньо отримав чергове звання, але цього разу не престижне.

Футболіст італійського "Мілана" потрапив до списку найнепривабливіших футболістів світу, зайнявши четвертую строчку, повідомляє Sun.

На верху цього сумнівного хіт-параду колишній нападник "Крістал Пелес" з "Вест Хема" Йєн Доуї та колишній гравець "Манчестер Юнайтед" Люк Чедвірк, яких газета називає "більш відомими своєю непривабливістю, ніж талантом". Замикає трійку "призерів" Дік Кейт з "Ліверпуля".

Видання дивується, чому до списку не потрапив Девід Бекхем.

Довідка від "Gazeta.ua":

Роналду де Ассі з Морейра (порт. Ronaldo de Assis Moreira) (21 березня 1980, Порту-Алегрі, Бразилія), більш відомий як Роналдіньо (Роналдінью) (порт. Ronaldinho, "маленький Роналду"), - бразильський футболіст, півзахисник "Мілана" та національної збірної Бразилії. Один з найтехнічніших футболістів в історії футболу, майстерно робить пас будь-якої складності, а також відмінний виконавець стандартних положень. У липні 2008 року перейшов з "Барселони" до "Мілана". Трансфер 28-річної зірки обійшовся міланському клубу в 25 мільйонів євро. Останній сезон Рональдіньо в каталонському клубі "Барселона" був невдалим, і новий тренер "Барси" Хосеп Гвардіола дав зрозуміти, що не потребує послуг бразильця. Річна зарплата Рональдіньо в новому клубі складає 6,5 млн євро. Свій перший гол за новий клуб забив у ворота "Інтера".

livesport.ru, profytball.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо офіційно визнали виродком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути