середа, 28 вересня 2016 11:34

"Вирішили розірвати контракт негайно" - збірна Англії залишилася без наставника

"Вирішили розірвати контракт негайно" - збірна Англії залишилася без наставника

Футбольна асоціація Англії розірвала контракт із головним тренером збірної країни Семом Еллардайсом. Наставника запідозрили у корупції.

Поведінку тренера назвали недоречною.

"Він розуміє, що допустив значну помилку, і вибачився. Однак через серйозний характер його дій FA і Еллардайс за обопільною згодою вирішили розірвати контракт негайно", - йдеться у повідомленні.

61-річний Еллардайса призначили на посаду головного тренера збірної Англії з футболу 22 липня. Обіймав її 67 днів. Згідно з контрактом, розмір його винагороди мав бути 1 млн фунтів стерлінгів (1,3 млн дол.) на рік. У повідомленні FA не уточнюють, чи отримає Еллардайс будь-яку компенсацію за розірвання контракту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставника збірної Англії звільнили після корупційного скандалу

Виконуючим обов'язки головного тренера на найближчих чотирьох матчах проти Мальти, Словенії, Шотландії та Іспанії призначили Гарета Саутгейта. FA почала шукати нового наставника для збірної.

Під керівництвом Еллардайса збірна Англії провела одну зустріч, обігравши словаків у відбірковому матчі Кубка світу-2018 (1:0).

Раніше з'явилася інформація, що 61-річний фахівець потрапив до великого антикорупційного розслідування The Telegraph. Наставник просив в азіатського агентства 400 тис. фунтів, щоб допомогти їм обійти трансферні правила FA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Англії отримала нового наставника

Зараз ви читаєте новину «"Вирішили розірвати контракт негайно" - збірна Англії залишилася без наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути