неділя, 14 березня 2010 19:10

"Інтер" хоче купити Кака

"Інтер" хоче купити Кака

Чутками земля повниться. Саме цією логікою відповідає найбільша кількість повідомлень про можливі трансфери тих чи інших клубів. Але серед звичайних чуток часом трапляються просто божевільні.

У передачі "Guida al campionato" футбольний експерт Mediaset Мауріціо Моска буквально підірвав ефір повідомленням про те, що Массімо Моратті через агента FIFA Міно Райолу готовий запропонувати мадридському "Реалу" 40 млн. євро + Балотеллі за одного єдиного гравця. Мова йде про улюбленця міланської публіки бразильця Кака.

Буде цікаво постежити за цією історією. Треба сказати, що Моска відноситься до числа тих журналістів, що іноді прикрашають стан справ. Але шалені трансферні операції останніх років привчили нас до того, що у футболі немає нічого неможливого.

Нагадаємо, що бразильський півзахисник уклав контракт з королівським клубом в червні минулого року. Вартість трансферу склала 65 млн. євро. Ця сума на момент угоди стала другою після вартості трансферу Зінедіна Зідана (76 млн. евро), який перейшов в "Реал" в 2001 році з італійського "Ювентуса".

За матеріалами acmilan.su

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" хоче купити Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути