понеділок, 28 червня 2010 17:00

"Англія не змогла перелаштуватися після відбіркових ігор" - Ребров

"Англія не змогла перелаштуватися після відбіркових ігор" - Ребров

Екс-нападник київського "Динамо", а нині один із тренерів другий динамівської команди Сергій Ребров вважає, що незарахований гол Френка Лемпарда не став основною причиною розгромної поразки збірної Англії від команди Німеччини (4:1) в матчі 1/8 фіналу ЧС з футболу . Просто Бундестім по грі значно перевершив родоначальників футболу, плюс англійці не змогли перелаштуватися після відбіркових ігор.

Про це Ребров сказав у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV.

"Проблема збірної Англії в тому, що вони не змогли відійти від трьох відбіркових ігор. У групі вони втратили свою гру, і тут вже її не знайшли. Їм вже дуже складно було зібратися. Незарахований гол теж свою справу зробив і, звичайно, прикро, що його не зарахували. Але все, думаю, погодяться, що збірна Німеччини переграла Англію. Хоча, разом з тим, якби англійці рахунок зрівняли, гра пішла б зовсім по-іншому".

Як і багато вболівальників збірної Англії Сергій дуже переживає за цей підсумок.

"Я також переживаю, як і всі вболівальники. Матч закінчився, вони там трохи випили і вже відійшли від цього, ногою махали, кутовий без м"яча подавали. Але знову ж таки, по грі Німеччина обіграла збірну Англії. Якщо б було п"ятдесят на п"ятдесят, то всі засмутилися б більше".

Присутність на полі Девіда Бекхема, якщо б той не був травмованим, навряд чи б суттєво змінила ситуацію, вважає Сергій Ребров.

"Не скажу, що в цій ситуації він би сильно допоміг. Разом з тим присутність Бекхема на полі додає впевненості. Як у нас, коли Шевченко є на полі, це одне, коли його немає - збірна грає дещо по-іншому. І не тому , що він там на голову вище або краще оснащений технічно, ніж інші гравці. Просто з ним гравці відчувають себе впевненіше."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Англія не змогла перелаштуватися після відбіркових ігор" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути