пʼятниця, 07 червня 2013 12:19

ПСЖ відпустить Анчелотті в "Реал" тільки за 4 млн євро

ПСЖ відпустить Анчелотті в "Реал" тільки за 4 млн євро
Анчелотті хоче змінити паризьких шейхів на іспанського короля. Фото: sport-xl.net

Президент французького футбольного клубу ПСЖ Насер Аль-Хелаїфі відмовився відпустити головного тренера команди Карло Анчелотті в мадридський "Реал". Про це повідомляє сайт видання France Football.

"Реал" сподівався почати переговори з італійським тренером в найближчий час. Контракт Анчелотті з ПСЖ розрахований ще на один рік, але італієць може піти при виплаті компенсації - чотирьох мільйонів євро. Іспанська Marca написала, що сам Анчелотті готовий виплатити половину необхідної суми.

Президент "Реала" Флорентіно Перес назвав Анчелотті ідеальною кандидатурою на пост головного тренера. Колишній наставник Жозе Моурінью пішов з команди відразу після завершення сезону-2012/13 і вже встиг очолити лондонський "Челсі".

Також "Реал" розглядав кандидатуру тренера мюнхенської "Баварії" Юппа Хайнкеса, проте 68-річний фахівець вирішив взяти паузу у кар'єрі. Президент мадридського клубу також називав в числі можливих кандидатів колишнього гравця команди та збірної Франції Зінедіна Зідана.

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ відпустить Анчелотті в "Реал" тільки за 4 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути