пʼятниця, 16 квітня 2010 17:56

Проблеми із захистом авторських прав ставлять під загрозу Євро-2012

Проблеми із захистом авторських прав ставлять під загрозу Євро-2012

Україна не зможе провести чемпіонат Європи з футболу 2012 року, якщо не буде відповідати міжнародним стандартам у сфері захисту прав інтелектуальної власності. Про це сьогодні заявив голова комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Володимир Полохало в ході круглого столу, що проходив у прес-центрі ЛІГАБізнесІнформ.

"У рейтингу Всесвітнього економічного форуму в сфері захисту прав інтелектуальної власності Україна зайняла 114-е місце. Якщо ми перейдемо на 134-е місце (в рейтингу беруть участь 134 країни), то Євро-2012 ми провести не зможемо. Ми повинні відповідати міжнародним стандартам , а проведення даного чемпіонату також пов"язане із захистом авторських і суміжних прав ", - сказав В. Полохало.

На цю заяву заступник голови Державного департаменту інтелектуальної власності України Володимир Дмитришин відповів, що всі заявки, які розглядає департамент, і які можуть потенційно порушити права УЄФА перевіряються по кілька разів і якщо вони не проходять перевірку, то направляються в УЄФА для уточнення.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Проблеми із захистом авторських прав ставлять під загрозу Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути