неділя, 28 серпня 2011 15:35

"Порадив Левченку їхати в Австралію" — Калиниченко

"Порадив Левченку їхати в Австралію" — Калиниченко

Сімферопольська "Таврія" перемогла київський "Арсенал" у матчі 8-го туру Прем'єр-ліги України — 3:2. Поєдинок пройшов у Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

"Звичайно, я задоволений і грою, і результатом, - каже після матчу півзахисник "Таврії" Максим Калиниченко. - Ми здобули перемогу, причому це була очікувано непроста вікторія. Щось вийшло, а щось ні. Але у цілому, чого гріха таїти, ми взяли три очки.

Кожен грає так, як це дає робити суперник. "Арсенал" — дуже хороша команда, мені вона сподобалась. "Каноніри" добре контролюють м'яч, хлопці добре рухалися, але ми були готові до такої гри і практично нічого не дали їм створити. На початку матчу я запоров кілька моментів. І взагалі ми створювали моментики.

У другому таймі обидві команди трохи втомилися. Почало з'являтися більше зон, гра стала відкритішою. У першій половині зустрічі ми намагалися грати щільніше. Тому могло скластися враження, що гра трохи в'язка.

Ще рано дивитися у турнірну таблицю. Зараз у нас багато сусідів. Дуже добре, що ми перемагаємо і не програємо. Хочеться вигравати більше матчів, у нас багато нічиїх. Тим не менше, позитивна динаміка є. Будемо старатися.

Наші вболівальники сьогодні забезпечили нам хорошу підтримку. В "Арсенала" завжди проблеми з організованими вболівальниками. Люди ходять, сьогодні було 5 тисяч глядачів. Для матчу без дуже яскравої вивіски це нормально. Дякую всім хто прийшов, особливо тим хто приїхав підтримати нас із Сімферополя. Молодці! Їх було чути краще за вболівальників "Арсенала".

Як оціните роботу арбітра матчу? (Матч обслуговував Анатолій Абдула)

"Я переможна сторона, я не маю права давати арбітру якусь негативну оцінку. Важко сказати щось про його роботу, потрібно подивитися епізоди. У випадку з нашим пенальті, там м'яч потрапив у руку. Але ідентичні ситуації у нас були і в першому таймі. Так само м'яч потрапляв у руку і суддя, який був поряд і все бачив, не свистів.

29 серпня національна збірна України розпочне підготовку до товариських матчів проти Уругваю та Чехії. Ви не залишаєтесь у Києві?

"Ні. Після матчу з "Арсеналом" у мене є вихідний, який я хочу провести із сім'єю. На жаль, ми проводимо разом не так багато часу.

З одноклубником і дебютантом збірної Антоном Шиндером спілкувались на тему національної команди?

"Розберемось. Нам ще летіти разом, там все і обговоримо".

Ви дивилися матчі "Дніпра" з "Фулхемом" у Лізі Європи?

"Другий дивився більше, перший — трохи менше. Що мені вже оцінювати? Результат такий який він є. На жаль, для українських вболівальників він не втішний. У першому матчі команда могла уникнути такої розгромної поразки. У матчі-відповіді "Фулхем" давав грати, адже у команди був гандикап. У принципі, грали ніби непогано, але без душі.

Спілкувались з Андрієм Русолом? Днями він оголосив про завершення кар'єри.

"Думаю, зараз не варто його турбувати. Хай пройде трохи часу, щоб Андрій встиг все це переварити. Це дуже серйозне рішення. Якщо він у 28 років закінчує кар'єру, значить на це були причини. Поспілкуюсь з ним трохи пізніше. Я бував у схожих ситуаціях, тому знаю, що тоді нікого і нічого не хочеться слухати. На все свій час."

Євген Левченко скоро дебютує в чемпіонаті Австралії. Підтримуєте з ним зв'язок?

"Спілкуємося у соціальних мережах. Правда у нас не співпадають часові пояси. В Австралії йому все подобається. Там зараз зима, тепло, кенгуру, коали (сміється)."

Як сприйняли новину про його перехід в "Аделаїду Юнайтед"?

"Я знав, що у нього була пропозиція з Австралії. Також Женя мав варіант із Луцьком. Я йому порадив їхати в Австралію.

Женя — дуже розумний і начитаний хлопець. Він звик до конструктивного діалогу. Якби він поїхав у "Волинь" то конструктивний діалог у нього закінчився б хвилини через три."

Зараз ви читаєте новину «"Порадив Левченку їхати в Австралію" — Калиниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути