середа, 08 травня 2013 15:09

Наслідки кримської спеки: Янукович забув про "Шахтар", а "Севастополь" вивів у Лігу чемпіонів

Наслідки кримської спеки: Янукович забув про "Шахтар", а "Севастополь" вивів у Лігу чемпіонів
Янукович знову оконфузився, на цей раз - у Севастополі. Фото: nr2.ru

Президент України Віктор Янукович побажав перемоги футбольному клубу "Севастополь" у півфіналі Кубка України над "Шахтарем". Про це він заявив у Севастополі, на відкритті реконструйованого моста і дорожньої розв'язки, сьогодні, 8 травня, - передає "Новый регион".

"Сьогодні в Севастополі відбудеться історичний матч. Вперше в історії футбольний клуб "Севастополь" вийшов у півфінал Кубка чемпіонів (Віктор Янукович переплутав, сьогодні відбудеться півфінал Кубка України - Ред.). Я бажаю севастопольцям перемоги", - сказав президент, зірвавши оплески.

З городянами Янукович теж вирішив говорити про футбол, а не про новий міст та інші проблеми. Це стало для президента хорошим приводом представити народу олігарха Вадима Новинського, який збирається балотуватися до Верховної Ради України по севастопольському 224-му округу, що звільнився.

"Хто сьогодні виграє?", - запитав Янукович. "Севастополь" виграє. Ми ж місто-герой і не боїмося донецьких", - відповіла жвава пенсіонерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краще було б зустрітися з "Шахтарем" у фіналі Кубка України" - президент "Севастополя"

"А ви знаєте Новинського?", - змінив тему президент, витягуючи маленького олігарха з натовпу кремезних севастопольських чиновників. Народ зам'явся. "Знаємо, він виграє!", - не розгубилася та ж пенсіонерка. "Виграє, тільки потім", - багатозначно сказав голова севастопольської держадміністрації Володимир Яцуба, мабуть, натякаючи на майбутні вибори.

Янукович же знову повернувся до футболу. "Дуже важливо, що ви вийшли в півфінал. Ну, а якщо вийдете в фінал... А якщо Кубок виграєте... До вищої ліги ви повинні в цьому році повернутися. До вищої ліги ввійдете, будете отримувати задоволення від футболу, приймати сильні клуби", - сказав президент.

Пенсіонерки попросили у глави держави "стадіон побільше, щоб усі війшли". Янукович спочатку переадресував питання Новинському, але потім сказав, що, можливо, держбюджет візьме пайову участь у гіпотетичному будівництві.

Відзначимо також, що за інформацією джерел "Острова" у севастопольському клубі, на матчі, який відбудеться сьогодні о 18.00 у Севастополі, будуть присутні сам Віктор Янукович, власник "Шахтаря" Ринат Ахметов і власник ФК "Севастополь" Вадим Новинський.

Нагадаємо, що в січні 2006 року Віктор Янукович став почесним президентом у футбольному клубі "Севастополь". Зараз почесним президентом клубу є Вадим Новинський.

Зараз ви читаєте новину «Наслідки кримської спеки: Янукович забув про "Шахтар", а "Севастополь" вивів у Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути