пʼятниця, 30 серпня 2013 11:26

Після тренування "Баварії" над "Еден Ареною" з'явилася веселка
11

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Лондонський "Челсі" та мюнхенська "Баварія" випробували поле стадіону "Еден Арена". Сьогодні команди у Празі розіграють Суперкубок УЄФА.

Цікава річ трапилася після того, як газон залишили діючі переможці Ліги чемпіонів. За все тренування, яке тривало годину, на поле не впала жодна крапля води. Більш того, більшу частину заняття яскраво світило сонце. Тим не менше, за кілька хвилин після його закінчення над "Еден Ареною" з'явилася веселка. Виявилося, що дощ таки був, але до стадіону він не дійшов.

Сам стадіон завершував останні приготування до сьогоднішнього матчу. Зокрема, працівники монтували додаткову ложу преси, встановлювали трансляційні камери і стійки для прямих включень, тестували відеотабло. У підтрибунному приміщенні вдалося побачити вже готову рамку для переможців. Як правило, команда-володар трофею фотографується всім складом біля неї.

"Еден Арена" вміщує 21 тисячу глядачів. Це найновіший та наймісткіший стадіон Чехії. Майже всі сидіння виконанні у червоному кольорі. Тут свої домашні матчі проводить футбольний клуб "Славія" та національна збірна Чехії.

У будівлі стадіону знаходиться готель на 150 номерів. Цікаво, що вікна деяких кімнат виходять на арену.

Нагадаємо, "Баварія" та "Челсі" 30 серпня у Празі зіграють у матчі за Суперкубок УЄФА. Зустріч діючих переможців Ліги чемпіонів та Ліги Європи розпочнеться о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Після тренування "Баварії" над "Еден Ареною" з'явилася веселка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути