пʼятниця, 13 вересня 2013 17:14

Після обміну фотографіями Шварценеггер приїхав у гості до Кличка

Відомий голлівудський актор Арнольд Шварценеггер вирішив піти далі дружнього обміну фотографіями з чемпіоном світу з боксу Володимиром Кличком. Арні несподівано навідався в тренувальний табір Володимира в австрійському Гоїнгу, де застав боксера зненацька прямо на рингу. Про зірковий візит розповів наставник боксера Джонатан Бенкс, який першим похвалився фотографією зі знаменитістю.

Вся ця історія почалася зі звичайного жарту - Володимир Кличко, який регулярно тішить фанатів своїми кумедними фото, цього разу вирішив продемонструвати артистичні здібності. Чемпіон світу сфотографувався на тлі плаката, на якому зображений молодий Арнольд Шварценеггер у своїй коронній позі культуриста. Кличко-молодший скопіював Арні і підписав: "Намагаюся слідувати твоєму прикладу з 12 років".

Яке ж було здивування фанатів, коли через кілька днів Термінатор відповів Кличку. Тепер вже Арні сфотографувався на тлі плаката із зображенням Володимира, скопіювавши позу українця. Свою фотографію Шварценеггер підписав так: "Відмінний кадр! Це круто, що один з моїх улюблених чемпіонів повторив мою позу. Тримай відповідь".

Кличко- молодший дійсно є давнім фанатом Термінатора. В одному з інтерв'ю Володимир зізнавався, що мріє стати другим Шварценеггером . У тому сенсі, щоб спортивну кар'єру поєднувати з акторською. У кінорезюме Кличка вже є кілька ролей - епізодичні у фільмах "Одинадцять друзів Оушена" і "Красунчик", а також головна роль в автобіографічній картині "Klitschko".

Зараз ви читаєте новину «Після обміну фотографіями Шварценеггер приїхав у гості до Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути