субота, 08 жовтня 2011 17:45

Попов нагородив будівельників "Олімпійського"

Попов нагородив будівельників "Олімпійського"

Напередодні урочистого відкриття головної спортивної арени столиці голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов відзначив найактивніших учасників реконструкції НСК Олімпійський почесними грамотами.

"Я вдячний вам за відданість справі, за активну участь у будівництві цього важливого об'єкта, об'єкта державного масштабу. Завдяки вашим зусиллям сьогодні ми маємо у столиці сучасний, європейський спорткомплекс. Сподіваюсь, у Києві і далі будуть будуватися красиві і комфортні споруди", - цитує Олександра Попова прес-служба КМДА.

Грамоти та іменні годинники від голови КМДА отримали 22 співробітники компаній і організацій, які взяли безпосередню участь у будівельних і монтажних роботах на НСК Олімпійський, ремонтували інженерні мережі, поставляли будматеріали, облаштовували територію стадіону.

Відкриття головної арени Україні відбудеться 8 жовтня. Урочиста церемонія складатиметься з параду ветеранів, двогодинного театрального шоу і виступів трьох українських зірок - Гайтани, Ані Лорак і Таїсії Повалій. Хедлайнером свята стане колумбійська поп-діва Шакіра. Завершиться святкування феєрверком.

Зараз ви читаєте новину «Попов нагородив будівельників "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути