неділя, 19 лютого 2012 14:59

Поліція заарештувала Чісору прямо в аеропорту

Поліція Мюнхена в неділю заарештувала британського суперважкоатлета Дерека Чісору, який в суботу побився з колишнім чемпіоном світу Девідом Хеєм, повідомляє BBC.

Чісора разом зі своїм тренером Доном Чарльзом готувався до вильоту з Мюнхена, проте з аеропорту його забрала поліція, яка також розшукує Хея, якого не змогла застати в готелі для допиту.

"Поліція забрала містера Чісору з аеропорту приблизно в 10.30 за місцевим часом для проведення розслідування. Вони також забрали тренера Чісори, щоб провести допит. Поліція хотіла допитати їх у готелі, але нас поінформували, що вони до того моменту вже виписалися. На даний момент ми не знаємо, де знаходиться містер Хей, ми розшукуємо його. Його не було в готелі, і ми не бачили його в аеропорту", - розповів представник поліції.

Нагадаємо, що 18 лютого Чісора поступився українцеві Віталію Кличку в бою за титул чемпіона WBC в суперважкій вазі. Зустріч тривала всі відведені 12 раундів, після закінчення яких всі троє суддів віддали перемогу українцю: 119:111, 118:110 - двічі.

Зараз ви читаєте новину «Поліція заарештувала Чісору прямо в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути