пʼятниця, 21 лютого 2014 10:24

Побитий "тітушками" півзахисник "Динамо" може їсти лише через трубочку

Побитий "тітушками" півзахисник "Динамо" може їсти лише через трубочку

Півзахисник київського "Динамо" Владислав Калитвинцев підтвердив інформацію про напад на нього так званих "тітушек", які зламали йому щелепу. Про це повідомляє "Сегодня".

"Так, це правда. Все відбулося, коли ми прилетіли зі збору в Іспанії, ввечері, в районі Інститутської, близько 22:00. Я повертався додому, виходив з машини. І тут мене вдарили. Мабуть, кастетом. Сильний удар був. Я знепритомнів. Друг був поруч. Вони його побачили і втекли. Не встигли нічого забрати. Скільки було нападників, я не встиг помітити. Друг каже, що їх було двоє. Коли отямився, бачу, що щелепа змістилася в іншу сторону. Поїхали по лікарнях", - сказав він.

Наслідки нападу не найприємніші.

"Зараз потихеньку звикаю до того, що мені поставили в роті - зробили шинування, зімкнули зуби. Не можу ними рухати. Їм лише через трубочку, лише рідке. Три тижні мені ходити з цією штуковиною в роті. Тоді відновлю тренування. Але пробіжки зможу робити вже через десять днів", - сказав він.

"Як сприймаю подію? Ви ж бачите, що у нас в країні коїться. Свавілля повне. Будь-хто міг потрапити під це. До міліції я не звертався. Сенсу немає шукати. Що стосується реакції близьких, то батьки в шоці, звичайно. Але що сталося, те сталося. Партнери по "Динамо"? Я їздив на базу, мені уколи робили. Бачив всіх хлопців. Всі були в курсі, але коли побачили мене, просто мовчали. Мабуть, теж були в шоці", - зазначив Калитвинцев.

Зараз ви читаєте новину «Побитий "тітушками" півзахисник "Динамо" може їсти лише через трубочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути