понеділок, 06 квітня 2009 15:54

Платіні на власні очі оцінить підготовку України до Євро-2012

Платіні на власні очі оцінить підготовку України до Євро-2012

Візит Президента УЄФА Мішеля Платіні запланований на 14-15 квітня. У Києві чиновник зустрінеться з Президентом, Прем"єр-міністром, Президентом ФФУ.

Про це під час брифінгу, повідомив директор Департаменту "Євро-2012" у Львові Олег Засадний.

У Києві Платіні зустрінеться з першими особами країни

"Будь-яке місто, яке планує приймати "Євро-2012", готує свою презентацію, щоб показати існуючий стан справ, виконання за термінами своїх зобов"язань, готовність всіх об"єктів. Ця інформація буде представлена фахівцями, що працюють в Координаційному бюро або фахівцям ФФУ", - розповів О. Засадний.

За його словами, ні зі Львова, ні з інших міст, на цю зустріч, насправді, ніхто не поїде. Але вся інформація буде передана. "Я думаю, це буде вже такий візит, коли Платіні на власні очі, а не очима експертів побачить, що відбувається в Україні, переконається, як дотримуються своїх зобов"язань перші особи держави", - міркував директор департаменту.

Він відзначив, що за останній час, Львів успішно відзвітував по стадіону перед експертами УЄФА. "Власне, були виконані всі попередні домовленості: була створена дирекція стадіону, привернутий консультант, дотриманий графік будівництва, тому експерти залишилися задоволені", - завірив Олег Засадний.

За матеріалами turnir.com.ua, zik.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Платіні на власні очі оцінить підготовку України до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути