пʼятниця, 03 лютого 2012 12:59

Пілоти "Форс-Індії" висловили захоплення новим болідом команди
5

Фото: Reuters

Сьогодні, 3 лютого, в Сільверстоуні "Форс-Індія" представила свій новий болід VJM05, який виступатиме в сезоні-2012 "Формули-1".

Це друга машина команди, створена під керівництвом технічного директора Ендрю Гріна. Автомобіль володіє схожою "ступінчастою" носовою частиною, що і боліди "Катерхема" і "Феррарі".

Пілот "Форс-Індії" Пол ді Реста висловив захоплення новим болідом команди VJM05, а також розповів про те, що йому хочеться швидше виїхати на трасу, щоб перевірити здібності нової машини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він виглядає дуже агресивно" - "Феррарі" представила новий болід

"Я думаю, що кожен співробітник команди вклав безліч сил у створення нового боліда. В кінці минулого сезону ми були дійсно швидкі, і метою команди було зберегти ту форму в нинішньому сезоні. Новий VJM05 є прекрасним твором мистецтва, і я сподіваюся, що коли він опиниться на трасі, то покаже все, на що здатний", - розповів ді Реста.

Напарник ді Реста по команді Ніко Хюлькенберг також повідомив, що з нетерпінням чекає можливості випробувати новий болід на трасі.

"Я з нетерпінням чекаю моменту, коли отримаю можливість перевірити в справі новий болід на трасі, зрозуміти, на що він дійсно здатний. До того ж, я дуже сильно скучив за гонками", - цитує Хюлькенберга Sky Sports.

Зараз ви читаєте новину «Пілоти "Форс-Індії" висловили захоплення новим болідом команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути