пʼятниця, 22 червня 2018 01:35

Паралімпійська чемпіонка вийшла заміж

Паралімпійська чемпіонка вийшла заміж
Паралімпійка Раїса Топоркова вийшла заміж ФОТО: Енергодарська міська рада

Чемпіонка світу з паверліфтингу серед паралімпійців Раїса Топоркова вийшла заміж. Її обранцем став земляк Антон Ваврищук. 16 червня цього року пара уклала шлюб у рідному Енергодарі Запорізької області.

Про весілля паралімпійської чемпіонки повідомили у Енергодарській міській раді.

Раїса та Антон організували традиційне весілля. Наречена у білій сукні, а її обранець – в класичному костюмі з метеликом. На церемонію реєстрації шлюбу запросили тільки найближчих родичів та друзів.

Раїса Топоркова - майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу. Багаторазова чемпіонка України, чемпіонка Європи та чемпіонка світу. У 2014 році в ваговій категорії до 45 кг у 3-ій спробі вона взяла вагу 96 кілограмів, встановивши тим самим новий світовий і європейський рекорд. 2017-го у Дубаї (ОАЕ) Раїса у ваговій категорії 50 кг віджала від грудей штангу вагою 95 кг. Випередивши найближчу суперницю на 20 кг, спортсменка виборола золоту медаль на Кубку світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лев Парцхаладзе втретє одружився

У 2018 році у Франції Раїса Топоркова в складі національної паралімпійської збірної команди з пауерліфтингу виборола "срібло" чемпіонату Європи у ваговій категорії 61 кг. Їй вдалося підняти 101 кг.

Жінки частіше намагаються врятувати шлюб після зради партнера. З 1996-го кількість жінок, які клопочуть про розлучення, скоротилася на 43%.

Зараз ви читаєте новину «Паралімпійська чемпіонка вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути