середа, 18 вересня 2013 18:07

"Відставання "Динамо" від першого місця всього дев'ять очок" - Ярмоленко

"Відставання "Динамо" від першого місця всього дев'ять очок" - Ярмоленко
Ярмоленко не вважає відставання від лідера в дев'ять очок катастрофічним. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Один з лідерів київського "Динамо" Андрій Ярмоленко перед матчем Ліги Європи з бельгійським "Генком" похвалив Дьємерсі Мбокані і розповів про серйозну розмову у команді.

"Важко після таких матчів, який ми провели у Харкові проти "Металіста", - каже Ярмоленко. - Ми багато розбирали причини наших невдач. У команді відбулася серйозна розмова. Сподобалось, що в нас немає байдужих людей. Всі дуже переживають. Кожен висловив свою думку з цього приводу. Не можна говорити, що ми будемо робити ставку на Лігу Європи. Наше відставання від першого місця всього дев'ять очок. Згадайте, яка в нас була перевага над "Шахтарем" в одному з сезонів. Але супернику вдалося її скоротити. Нам треба працювати далі. А на місце в турнірній таблиці подивимося потім."

Бельгійські журналісти поцікавилися думкою Ярмоленка про Мбокані. Футболіст виступав у чемпіонаті Бельгії за "Андерлехт".

"Мбокані — хороший гравець, порядна людина. Він нічого не говорив про "Генк". У нас для цього є тренерський штаб який нам це розкаже. Чи важко перелаштуватися на матчі Ліги Європи? Ні, адже ми кожного року граємо в єврокубках", - підкреслив Ярмоленко.

Нагадаємо, матч Ліги Європи "Динамо" - "Генк" відбудеться 19 вересня на "Олімпійському". Початок о 22:05. Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Відставання "Динамо" від першого місця всього дев'ять очок" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути