пʼятниця, 26 квітня 2013 08:59

Онищенко погасив всі борги "Арсеналу"

Онищенко погасив всі борги "Арсеналу"
Новий власник "Арсенала" Олександр Онищенко розібрався з борами клубу ФОТО: newport.com.ua

Усі борги футбольного клубу "Арсенал" (Київ) на сьогодні погашено коштами народного депутата Олександра Онищенка (фракція Партії регіонів).

"У київському "Арсеналі" всі борги за трансфери, зарплату футболістам та іншим працівникам, а також податки станом на 25.04.2013 сплачено. Олександр Онищенко, як і обіцяв, вчасно виконав усі зобов'язання перед УЄФА та ФФУ, що автоматично дає змогу "Арсеналу" отримати атестацію на участь у змаганнях сезону 2013-2014 років", - заявили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Онищенка.

У повідомленні зазначено, що нині триває процес передачі та оформлення корпоративних прав клубу.

Як повідомлялося, 15 лютого стало відомо, що ФК "Арсенал" переходить у руки народного депутата Онищенка з боргами із заробітної плати станом на 1 січня 2013 року у розмірі $5,5 млн, плюс ще 330 млн грн. При цьому прес-служба депутата зазначила, що залишилося погодити деякі документальні питання.

18 лютого президент "Арсеналу" Рабинович заявив, що операція щодо продажу клубу Онищенку ще не завершилася. Того самого дня Онищенко повідомив, що керівництво клубу не передало необхідних документів для оформлення договору про передачу корпоративних прав на клуб.

6 березня Рабинович заявив, що процес із передачі "Арсеналу" Онищенку ще не завершено. Він наголосив, що ніяких грошей за "Арсенал" від Онищенка він не вимагає. "Я передаю клуб Онищенку з боргами станом на 1 січня 2013 року близько $5 млн та контрактами гравців більше ніж на $8 млн, і місце у Прем'єр-лізі. Ніяких інших боргів у клубі я йому не передаю. Борг, що лежить на клубі, досить великий гривневий позиковий борг банку я забираю на себе. Він отримує ще борг із зарплати, який зріс на зарплату січня-лютого, поки що вони чекають", - пояснив він.

13 березня в прес-службі Онищенка зазначив, що він поки що юридично не причетний до ФК "Арсенал", триває переговорний процес й узгоджуються юридичні питання.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко погасив всі борги "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути