вівторок, 06 березня 2012 11:10

"Він надрав мені дупу, а я горю бажанням знести йому голову" - Томпсон про Володимира Кличка

"Він надрав мені дупу, а я горю бажанням знести йому голову" - Томпсон про Володимира Кличка

Американський претендент на титул Чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі Тоні Томпсон, з яким Володимир Кличко зустрінеться в матчі-реванші влітку, розповів, чому завжди хотів вийти на один ринг з Кличком-молодшим ще раз.

"По-перше, Володимир - заслужений і шановний Чемпіон. Забудьте про його брата, справжній Чемпіон тільки Володимир. По-друге, він надрав мені дупу на очах у моєї дружини і всіх інших, кого я добре знаю. Тому тепер я горю бажанням знести йому голову так само, як він чотири роки тому зніс мою.

Упевнений, що той Тоні Томпсон, який програв Володимиру в 2008-му, не був у своїй найкращій формі, і операцію відразу після бою мені зробили не просто так. По-суті, я боксував на одній нозі, але все одно був заводієм в ринзі. Подивимося, як складеться двобій, коли я буду повністю здоровий", - міркує Томпсон.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жан Рено і Бельмондо спостерігали за ювілейним нокаутом Володимира Кличка

Відзначимо, що українець вже зустрічався з Томпсоном на рингу влітку 2008 року, коли той був офіційним претендентом на пояс чемпіона за версією WBO, і переміг суперника нокаутом в 11-му раунді.

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку Володимир Кличко захистив титул чемпіона в супер важкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO, нокаутувавши француза Жан-Марка Мормека в четвертому раунді. Українець здобув 57-му перемогу в кар'єрі, 50 з яких завершилися достроково.

Зараз ви читаєте новину «"Він надрав мені дупу, а я горю бажанням знести йому голову" - Томпсон про Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути