пʼятниця, 17 квітня 2015 19:11

"Олімпійський" замахнеться на фінал Ліги чемпіонів: найцікавіше з виконкому ФФУ
12

Сьогодні у столичному Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України. У порядку денному назбиралося 21 питання.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Після завершення засідання президент ФФУ Андрій Павелко та виконавчий директор ФФУ Володимир Генінсон поспілкувалися з журналістами. Брифінг тривав більше 40 хвилин. Ми зібрали найцікавіше.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Фінал Ліги чемпіонів на "Олімпійському"

Ще до завершення засідання у пресу вже просочилася інформація про те, що Київ претендуватиме на фінал найпрестижнішого клубного турніру Європи. Павелко у своєму вступному слові це підтвердив.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

"Одним із найважливіших рішень стала підтримка виконкомом заявки ФФУ на проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві на НСК "Олімпійський". Це питання не нове. Все почалося під час зустрічі президента УЄФА Мішеля Платіні з президентом України Петром Порошенком минулого року. Україна заслуговує на проведення такого футбольного свята.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Після успішного проведення Євро-2012 в Україні УЄФА має всі підстави довірити нам фінал ЛЧ. У нас є підтримка віце-президента УЄФА Григорія Суркіса разом з яким ми будемо тримати це питання на контролі і постараємося докласти всі сили, щоб це питання вирішилося якнайшвидше", - сказав президент ФФУ.

Київ змагатиметься за фінал сезону 2017/18 чи 2018/19. 

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

20 квартир для бійців АТО

Павелко: "Після аналізу фінансово-господарського стану ФФУ було прийнято рішення про передачу 20-ти квартир (знаходяться у Дніпропетровську), які були на балансі організації воїнам АТО через Міністерство оборони. Головне, щоб ці квартири знайшли своїх власників, які ціною свого здоров'я захищають нашу країну".

Додамо, що власників квартир ФФУ визначатиме разом з Міністерством оборони України. 

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Шевченка, Русол, Лужний і Тимощук працюватимуть у ФФУ

Павелко: "Ще одна чудова новина. Проголосовані склади комітетів, в які увійшли наші прославлені гравці - Олег Лужний, Андрій Русол, Анатолій Тимощук та Андрій Шевченко. З кожним із них ми провели відповідні переговори і знайшли спільні точки дотику. Їх авторитет і знання нам дуже допоможуть".

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Комітет професійного футболу - Тимощук і Лужний

Комітет збірних: Шевченко і Русол

Додамо, що керівником комітету збірних є сам Павелко. Його заступники - Альтман, Шевченко і Фоменко

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Матч ветеранів у Варшаві

Польська сторона ініціювала проведення у Варшаві товариського матчу між збірними Польщі та України. Мова йде про ветеранів. Час - червень 2015 року. Всі виручені від зустрічі кошти підуть на благодійність (допомога постраждалим на Донбасі).

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Граємо з Грузією. Домовляємося з Португалією

З 6-го по 13 червня збірна України проведе збір в Австрії. Там буде зіграно спаринг з командою Грузії.

Генінсон: "Ведемо переговори з Португалією. Також плануємо звернутися до інших топових збірних. Треба розуміти, що календар національних команд розписаний на наступні 18 місяців, тому ми шукаємо всі можливі вікна".

В цей час "молодіжка" Сергія Ковальця зіграє зі збірною Чехії. 

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Тренерські курси подорожчали на 20%

Тренерські курси програм "В-", "А-" і "Про-" дипломів УЄФА зросли у ціні. На 20%.

Генінсон: "Такі сьогоднішні реалії. У країні все подорожчало. Центр ліцензування орендує різні приміщення для своїх потреб. Є інші витрати. Найближчим часом ми хочемо детально дослідити роботу Центру ліцензування, щоб зрозуміти, як можна оптимізувати витрати".

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Анонс

20 квітня представники клубів прем'єр-ліги (генеральні директори і наставники) обговорять формат наступного чемпіонату. А вже на наступному виконкомі ФФУ він може бути затверджений. Також розглянуть питання щодо продовження (чи не продовження) контракту з куратором суддівської системи арбітражу в Україні П'єрлуїджі Колліною.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 
Зараз ви читаєте новину «"Олімпійський" замахнеться на фінал Ліги чемпіонів: найцікавіше з виконкому ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути