Ексклюзиви
неділя, 15 грудня 2013 11:51

Олександр Усик здобув другу перемогу на профі-ринзі

Олександр Усик здобув другу перемогу на профі-ринзі
Усик без проблем розібрався з колумбійцем. Фото: reuters.com

Вчора увечері в ТРЦ "Термінал" у Броварах олімпійський чемпіон Лондона, 26-річний Олександр Усик без проблем розібрався із колумбійцем Епіфаніо Мендосою, 38 років. Рефері зупинив односторонній поєдинок у четвертому раунді.

Зі стартових секунд бою шульга Усик зайняв центр рингу і почав працювати  правою рукою. Лише декілька разів Олександр підключив ліву руку. Особливо ефектним був його лівий прямий у голову одночасно із гонгом про закінчення першого раунду.

В другому раунді українець підвищує темп. Він чудово пересувається, різко зближується, проводячи переважно свої двійки і миттєво відходить на дальню дистанцію. Колумбієць банально не встигає за своїм суперником. В кінці раунду Усик відправляє Мендосу в нокдаун. Притиснувши того в куті рингу завдає два потужні удари лівою – спочатку по корпусу, а потім у голову.

В кінці третього раунду тотальне домінування Усика втілюється у ще один нокдаун. Мендоса цього разу опиняється на настилі рингу після важкого лівого прямого у щелепу. Українець пробує добити Мендосу на останніх секундах раунду, але той витримує шквал ударів.

В четвертому раунді до свого і так багатого технічного арсеналу Усик додає ефектні аперкоти. За хвилину до закінчення раунду Олександр затискає суперника в куті рингу, проводить кілька потужних ударів по корпусу та в голову і рефері справедливо зупиняє поєдинок – технічний нокаут у четвертому раунді.

В Броварах Олександр Усик здобув свою другу перемогу на професіональному ринзі. Місяць тому він виграв у мексиканця Феліпе Ромеро технічним нокаутом.


Зараз ви читаєте новину «Олександр Усик здобув другу перемогу на профі-ринзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути