четвер, 23 липня 2015 13:42

"З радістю попрацював би знову в Греції" - Блохін

"З радістю попрацював би знову в Греції" - Блохін
Олег Блохін sport-express.ua

Колишній головний тренер "Динамо" Олег Блохін розповів про пошуки нового місця роботи.

У грецькому футболі знову попрацювати не кличуть?

"Розмови були, але до офіційних пропозицій поки не доходило. Але якби випала можливість, залюбки попрацював би знову в Греції. До цієї країни я адаптований, та й мова не забув. По цій частині мені було б простіше".

Відомо, що вашу кандидатуру розглядали в аравійському "Аль-Іттіхаді". Не з подачі вашого агента Шандора Варги, в якого великі зв'язки в тому регіоні?

"Мені поки невідомі витоки цієї інформації. Краще подзвоніть самому Шандору - він більше в курсі справи. Агент може розсилати пропозиції по моїй кандидатурі в різні клуби, тому не виключено, що зацікавленість може виникнути в будь-якому з них. Але поки контракт не підписаний, це всього лише розмови".

Будь у вас така можливість, в Саудівській Аравії погодилися б попрацювати?

"У таких ситуаціях спочатку обговорюються умови особистого контракту і контрактів моїх помічників. А ще - необхідно дізнатися, чи готова поїхати зі мною моя сім'я. Адже без сім'ї далеко від батьківщини дуже важко. Враховуючи ж, що питання про моє працевлаштування конкретно не було, обговорювати його не бачу сенсу. Зрозуміло, що умови в Саудівській Аравії незвичні - в таких я ніколи не працював", - сказав Блохін в інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс в Украине".

Зараз ви читаєте новину «"З радістю попрацював би знову в Греції" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути