неділя, 31 травня 2015 22:30

"Одне маленьке прохання - виграйте Лігу чемпіонів" - "Динамо" з розмахом відсвяткувало чемпіонство
6

Фото: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" масштабно відсвяткувало своє чемпіонство у цьому сезоні. Вчора на "Олімпійському" команді вручили золоті медалі та кубок. 

Окрім 14-го чемпіонства в історії незалежної України, "Динамо" відзначало 40-річчя з нагоди перемоги у фіналі Суперкубка УЄФА.

Привітати "Динамо" прийшов мер Києва Віталій Кличко.

"Одним із символів нашого міста є легендарна команда - "Динамо" Київ. Вже у 14-те вона стала найсильнішою  в Україні. Я впевнений, що клуб знову матиме такі досягнення, як і 40 років назад. Одне маленьке прохання від усіх фанатів - виграйте Лігу чемпіонів", - ось таке завдання Кличко поставив киянам. У наступному сезоні вони гратимуть у груповому етапі найпрестижнішого клубного турніру Європи. 

"Цю перемогу ми чекали довгий п'ять років, - це вже до мікрофона підійшов президент "Динамо" Ігор Суркіс. - Ці хлопці подарували нам це чемпіонство (Ігор Михайлович показує на футболістів). Вдячний всім працівникам клубу і спонсорам за підтримку. Слава Україні!"

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров також висловлював слова подяки.

"Дякую всім хлопцями, працівникам та президенту клубу. Вдячний всім вболівальникам. І не тільки тим, які зараз знаходяться поряд з нами, а й тим, хто підтримує нас біля екранів телевізорів і тим, хто зараз в зоні АТО захищає нас", - каже Сергій Станіславович.

Після вручення нагород, промов, чемпіонських селфі на "Олімпійському" розпочався концерт, який тривав до опівночі. Відкрив його Олександр Пономарьов, який виконав гімн України.

"Динамо", очевидно, вирішило задовільнити смаки всіх своїх фанатів. Запрошені виконавці дуже вже відрізнялися між собою. На сцену виходили Потап і Настя, Оля Полякова, Ірина Білик, Злата Огнєвич, Alyosha, Міла Нітич, гурти СКАЙ, "Kozak System", ВВ, "Авіатор", "Неангели" та інші.

 

Заспівали навіть дружини та подруги футболістів. 

Здається, динамівцям вдалося в один вечір зібрати всіх українських зірок шоу-бізнесу. Тому вони співали не більше однієї чи двох пісень. 

Лише хед-лайнер вечора "Океан Ельзи" відспівав міні-концерт і навіть вийшов на біс. Святослав Вакарчук завершив концерт піснею "Все буде добре" і побажав Україні справжнього миру.

Зараз ви читаєте новину «"Одне маленьке прохання - виграйте Лігу чемпіонів" - "Динамо" з розмахом відсвяткувало чемпіонство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути