понеділок, 18 березня 2013 12:02

"Обриси збірної вже є, але я продовжую знайомитися з командою" - Ковалець

"Обриси збірної вже є, але я продовжую знайомитися з командою" - Ковалець
Ковалець викликав на березневий збір 23 гравці. Фото: FootBoom.com

Наставника молодіжної збірної України Сергія Ковальця влаштує позитивний результат в товариських матчах проти Чехії та Італії. Про це Сергій Іванович розповів сьогодні на прес-конференції в Будинку футболу.

"Завдання на товариські матчі — отримати задоволення від футболу. Сподіваюсь, що глядачі зможуть побачити трансляції цих матчів. Щодо результату, то нас влаштує, якщо він буде позитивним", - сказав Ковалець.

"Молодіжка" зіграє 22 березня з чехами, а 25 — з командою Італії. Обидва поєдинки пройдуть на виїзді.

"Ці спаринги допоможуть нам підготуватися до відбору молодіжного ЧЄ, який пройде у 2015 році в Чехії, Нам корисно зіграти з господарем цього турніру. Щодо Італії, то ця команда зіграє на молодіжному Євро в Ізраїлі. Ці матчі дадуть нам багато інформації і будуть корисні для нас", - зазначив він.

Ковалець розповів про подальші плани молодіжки.

"Обриси збірної вже є. Але я все ще продовжую знайомитися з командою. Ми з помічниками постійно переглядаємо матчі команд. В тому числі переглядаємо гравців першої ліги. Влітку збірна ще зіграє на меморіалі Лобановського та проведе спаринг з Грецією. А вже тоді ми стартуємо у відборі на Євро-2015. Мої помічники слідкують за нашими суперниками по групі. Ми вже навіть маємо диски із записами матчів", - сказав він.

Сергій Іванович мав зустріч з наставником національної збірної Михайлом Фоменком.

"Завдання молодіжної та всіх юнацьких збірних — готувати футболістів для першої команди. Ми розмовляли з Михайлом Фоменком і зійшлися на тому, що всі збірні мають грати за однією тактикою. Правда, багато залежить від самих матчів. Будемо обирати ту тактику, яка принесе результати", - підкреслив Сергій Ковалець.

Нагадаємо, на матчі з Чехією та Італією Сергій Ковалець викликав 23 гравці.

Зараз ви читаєте новину «"Обриси збірної вже є, але я продовжую знайомитися з командою" - Ковалець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути