четвер, 27 червня 2013 05:30

НСК "Олімпійський" має намір претендувати на проведення фіналу ЛЧ сезону 2016-2017 років та фіналу Євро-2020

НСК "Олімпійський" має намір претендувати на проведення фіналу ЛЧ сезону 2016-2017 років та фіналу Євро-2020
Фото: komora.com

Національний спорткомплекс "Олімпійський" має намір претендувати на проведення фіналу Ліги чемпіонів сезону 2016-2017 років та фіналу чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

"Успішно провівши фінал Євро-2012, "Олімпійський" розвіяв будь-які сумніви щодо проведення фіналу єврокубка. Проведення вирішального матчу континентального чемпіонату красномовно свідчить про те, що наш стадіон володіє всією необхідною інфраструктурою, питання знаходиться суто в процедурній площині", - сказав у ході веб -конференції у середу генеральний директор державного концерну "Спортивні арени України" ("Укрспортарени") Сергій Симак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стаховський зняв корону з Федерера в другому раунді Вімблдону

За регламентом УЄФА, арена може подавати заявку на прийом фінального матчу єврокубка тільки після проведення не менше двох сезонів національної ліги з футболу та матчів Ліги Європи або Ліги Чемпіонів УЄФА з моменту відкриття стадіону. "Отже, один сезон на оновленому "Олімпійському" вже пройшов і в кінці весни наступного року НСК зможе увійти в коло претендентів на фінал Ліги чемпіонів 2016/2017 років, що власне ми і збираємося зробити", - зазначив гендиректор концерну "Укрспортарени".

Симак також нагадав, що НСК "Олімпійський" вже подав заявку на проведення фінального матчу Євро-2020, який згідно з рішенням виконкому УЄФА пройде в 13 європейських містах.

Зараз ви читаєте новину «НСК "Олімпійський" має намір претендувати на проведення фіналу ЛЧ сезону 2016-2017 років та фіналу Євро-2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути