понеділок, 06 серпня 2012 09:47

"Назвав сина не на честь Шевченка" - Ідейє

"Назвав сина не на честь Шевченка" - Ідейє
"Ім'я Андрій — це дань країні, в якій ми зараз живемо" - Ідейє ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" вилетіло на матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з голландським "Фейєнордом". Юрій Сьомін розраховує на 22 виконавців. У Києві кияни перемогли 2:1.

"Матч з "Фейєнордом" дуже важливий для нас", - коментує нігерійський нападник "Динамо" Браун Ідейє. - Я вірю у команду. Разом ми здатні вирішувати серйозні завдання. У кожному матчі я намагаюся викладатися на повну і приносити користь своїй команді."

У матчі чемпіонату "Динамо" перемогло "Кривбас" 1:0.

"Ми добре зіграли. Забили гол і взяли три очки. Це дуже важливо для нас. Я трохи засмутився, що не зміг забити у Кривому Розі, адже я стараюсь відзначатися у кожному матчі. Це моя робота. Але не завжди вдається це робити. Коли я грав у Франції, то регулярно відзначався."

Щоб вийти у наступний раунд у Роттердамі команду влаштує і нічия.

"Динамо" - дуже хороша команда. Ми завжди прагнемо показати нашу найкращу гру. Зараз важливо набрати очки і пройти далі. Нам не буде легко, адже "Фейєнорд" гратиме вдома. Вони можуть створити нам проблеми."

Чому "Динамо"мзабиває переможні голи наприкінці матчу?

"Що стосується поєдинку з "Кривбасом", то ми хотіли зняти всі питання про переможця ще у першому таймі, але нам вдалося забити лише наприкінці матчу. (Ярмоленко відзначився на 86-й хв.)"

Вам краще грати на вістрі атаки чи у парі з іншим нападником?

"У Франції я виступав на вістрі атаки. Звик так діяти у "Динамо". Але для мене не проблема, коли команда використовує схему з двома нападниками. Головне, щоб це пішло на користь "Динамо".

Нещодавно у вас народився другий син. Ви назвали його Андрієм. Це на честь Шевченка?

"Ні. Я і моя сім'я дуже його поважаємо. Радий, що нам вдалося пограти разом в одній команді. Він дуже хороший хлопець. Я навчився багатьом речам на полі завдяки Шеві. Україна зробила мене тим, ким я є зараз. Я поговорив з дружиною і вона погодилася. Ім'я Андрій — це дань країні, в якій ми зараз живемо. Наш син — це наше благословення."

Матч "Фейєнорд" - "Динамо" пройде у Роттердамі 7 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Назвав сина не на честь Шевченка" - Ідейє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути